Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag typ inte har sett några filmer det här året. Gjorde därför en lista med filmer jag vill se nästa år och började på listan idag. Såg filmen Leon. Natalie Portman känns overklig för mig, så bra är hon. Jean Reno tycker jag också var helt fantastisk. Filmen var bra, inte den bästa jag sett men det kanske är för att jag inte uppskattar actionfilmer. Älskade soundtracken i filmen också. Relationen mellan Leon och Mathilda och plantan var fin. Gillade att Leon erkände på slutet att han älskade Mathilda.

Hur som haver! Här är min lista på filmer jag vill se:

– Leon (x)
– Harry Potter filmerna
– Hotell
– Sagan om ringen filmerna
– Pulp Fiction
– Phanton of the opera
– Black swan
– Lion
– Call me by your name
– The brakfast club
– Basketball diaries
– American beauty
– Fight club
– Dunkirk

Vet att det finns så många fler filmer jag borde se och vill se. Ska fråga mina filmkunniga vänner om tips (mimmi). Hej.

Share: