Jag brukar alltid bli besviken på nyårsfrianden, det blir aldrig den där magiska kvällen som jag drömt om. Men! I år ska jag skita i alla förväntningar, hänga med mina vänner men framförallt: klä mig så snyggt så att det inte spelar någon roll om det blir en tråkig kväll. Utseendet är allt.

Brukar inte tycka om velvet-tyg men huuuur snyggt är inte de här gröna setet från Zara? Hade lätt velat ha på mig det här på nyår när det egentligen är för kallt med klänning. Jag hade nog styleat outfiten som på bilden, eller med en stram hög hästsvans och stora örhängen. Kanske ett genomskinligt läppglans. Eller varför inte ett mörkt rött/lila läppstift.. Hade nog kört på detta set om det inte hade varit så dyrt, kavajen kostar 1000kr och byxorna 600kr.

Men den här då? Jag dör vad snygg. Denna hade jag matchat med lockigt hår, röda läppar och ett par klackar som inte sticker ut för mycket. Snälla kan någon bjuda mig på en finare nyårsfest så att jag kan få ha på mig den här? Från other stories för 590kr.

Den här känns inte lika ungdomlig som de andra, vilket jag gillar. Det här blir sexigt på ett mer elegant sätt. Tänk med rosa matta läppar och ruffsigt lockigt hår. Silvriga örhängen. Ett par svarta klackar. Jag tror vi har en vinnare. Den blir din för 699kr, från mango.

Share: