Känns som att jag kommer skriva som att alla här känner mig nu, för de fyra personerna som kommer läsa den här bloggen är mina två vänner, min brors flickvän och min syster typ. Kanske någon annan vän i klassen. Hej Mimmi! Hej Anna! Om du har råkat ta dig in här på min blogg, och du inte känner mig, så får du en liten introduktion om vem jag är här:
Jag heter alltså Emily men kallas för mycket olika saker: Kodde, Dodde, Freddie, Fred. Kärt barn har många namn. Jag är 18 år gammal och läser mitt sista gymnasieår på en skola lokaliserad på Söder i Stockholm. Där läser jag samhällsvetenskap som är SVINTRÅKIGT. Varje dag är en pina. Men jag har faktiskt bara lite mer än ett halvår kvar. Sen kommer jag SPRINGA ut med min studentmössa som är lite för liten. Tack Crownstudent. Sen är tanken att jag ska flytta till London för att studera teater!! Hur kul. Jag började med teater för två år sedan, alltså började ta teaterlektioner, och sedan dess har jag varit fast. Tror att alla jag känner (förutom min kända skådarspelarvän mimmi)  är extremt trött på att höra mig prata om manus, monologer och röstuppvärmningar. Till och med jag är lite trött på det. Men ärligt talat har teatern räddat mig många gånger och det hoppas jag att den kommer fortsätta göra. Utanför teatern och mitt eviga tjat så har jag vissa andra saker som jag har fastnat för. Hudvård, matlagning och tinderdejter, och jag tänker att jag kommer skriva om allt det här. Jag är förresten vegan. Men jag äter lax en gång i månaden. Och ibland har jag honung i mitt te fast att det kommer från getingar. Ingen kan vara perfekt!

Trots att jag vill vara en person med mycket integritet så sitter jag här. Med en blogg. En blogg??? Japp. Jag ska alltså dela med mig av mitt liv på internet, vilket betyder att det jag skriver här kan läsas av vem som helst när som helst. Känns inte skitbra, men av någon anledning (bekräftelsebehov) har jag ett starkt behov av att dela med mig av mitt liv på internet. Det har ju alla vi, på Instagram eller liknande. Men nu drar jag det ett steg längre och ska bli influencer. Häng me! 

Nä. Den faktiska anledningen till att jag har skaffat blogg är för att jag går sista året på gymnasiet, och jag vet att allt kommer gå så sjukt fort. Det gör det redan, är livrädd för att det känns som att jag gick i ettan IGÅR. Därför är jag här för att dokumentera! Lägga ut bilder! Skapa minnen! Och snart börjar min auditions till teaterhögskolorna i London, och det är något som jag har drömt om i mer än tre år, så det har varit bestämt sedan länge att jag ska dokumentera allt och dela med mig på www. För det känns så jävla stort. Om lite mer än en månad har jag min första audition på en av världen bästa teaterskolor. JAG. Det är bara så att jag måste skriva om det. Så även om det här är något som jag håller på med i en vecka och sen glömmer bort, för att jag är asbra på att starta projekt och sedan glömma bort dem, så kommer jag i alla fall att skriva om alla mina erfarenheter när det kommer till ansökningarna i London. Härligt va.

Hoppas alla mina 4 följare vill läsa. Om inte så är det okej. Jag skriver mest för mig själv. Lite för att bli sponsrad också. Om jag skulle få välja vilken sponsor jag ville just nu skulle jag lätt välja Lambi. Hatar att lägga pengar på papper?

Ja. Det var allt för den här gången. Tack för att du läste. Var god lämna en kommentar nedan om hur du känner inför detta fenomen. Puss o kram.

 

 

Bild på min studentmössa som är för liten och en bild på mig.

 

Share: